- Bröllop -

Underhållning till er stora dag!

När "Allt om Bröllops" chefredaktör gifte sig så var det jag som fick förtroendet för underhållningen!

Ett bröllop består av många delar i planeringen och jag hjälper gärna till med underhållningen och teknik. Jag har arbetat i många år som discjockey på olika fester och bröllop i södra Sverige och underhåller genom att prata i mikrofon och spelar rätt musik. Det gäller att det spelas rätt musikblandning för alla gäster i varierande åldrar så att alla har kul på dansgolvet. Det kan vara alltifrån Frank Sinatra, Dansband, "gamla godingar" till den absolut senaste musiken. Allt efter era önskemål!

Jag har också en del roliga aktiviteter som jag kan använda. Enkla knep som jag har genomfört genom åren på bröllop och andra festligheter, inga tråkiga stunder :)

TEKNIK
Idag har jag flera olika ljudanläggningar som jag använder beroende på uppdrag. Bl.a. så har jag tre olika JBL riggar som är perfekta för större fester, samt två HK Audio Lucas Nano 600 för mindre uppdrag. Till bröllop så kan jag även erbjuda batteridrivna högtalare med trådlösa mikrofoner för tal och stämningsmusik till maten. Ljuseffekter för dansgolven. Storbildsskärm (duk) ca 2 X 1,5 meter stor och Benq projektor, kvalité! ! 

Så kontakta mig så går vi igenom era önskemål för en riktigt lyckad bröllopsfest, vi hörs!

Checklista:

  • Kontakta mig. Vi går igenom era önskemål om musikinriktning, tider m.m.
  • Ni får ett fast paketpris på Discjockey, Ljud och Ljusutrustning inklusive transport och montering.
  • Kanske tillägg? Hyr en högtalare med trådlös mikrofon, som kan användas t.ex. för dämpad musik under maten, tal i mikrofon, ingångsmusik till vigsel eller maten, musik ifrån dator som visar bildspel m.m.
  • Maila mig gärna en önskelista på musik, det uppskattas. Och kom gärna med önskemusik även under kvällen, det är bara kul!
  • Fråga gärna mig om ni vill ha tips på någon bra låt som ni kan ha som bröllopsdans (Ballad eller Vals).


    BRÖLLOPSDAGEN
  • Ljud och Ljusutrustningen monteras upp i god tid innan er fest börjar.
  • Er Toastmaster / ToastMadame ger mig klartecken för att börja bröllopsdansen och sedan är festen igång!